Bestel hier (een deel van) uw boodschappen en steun onze projecten in Roemeniƫ

Wie zijn wij?

 

De commissie/werkgroep HCR Maartensdijk voert haar activiteiten uit onder leiding van de Diaconie van de Hersteld Hervormde Gemeente te Maartensdijk, gevestigd op Dorpsweg 40, 3738 CG Maartensdijk. KVK nr. 76034720.

 

Genoemde commissie zamelt geld in voor stichting HCR.

Stichting HCR werkt aan een beter Roemenië voor kinderen en hun families. Aan een omgeving waar iedereen zo volledig mogelijk mee kan doen. Donaties, klein en groot, zijn onmisbaar in de steun aan deze belangrijke activiteiten. Hoe meer mensen geven, hoe groter de impact is op de levens van de kinderen en hun families. Uw hulp is hun toekomst!  Voor meer informatie over de stichting: www.stichtinghcr.org.

 

Naast het organiseren van een jaarlijkse Lentemarkt, organiseert de commissie een grote dakgotenschoonmaakactie in de maand december. Verder vinden er regelmatig kleinschaliger acties plaats. De commissie bestaat uit enkel vrijwilligers en de opbrengst is dan ook 100% voor het goede doel.

 

Dit is wat stichting HCR zegt:

Binnen de stichting HCR is een aantal werkgroepen actief. Dit zijn enthousiaste vrijwilligers die activiteiten ontplooien ten behoeve van de stichting. De medewerk(st)ers van de werkgroepen hebben geen ander doel dan het helpen en ondersteunen van de projecten in Roemenië. Zonder hulp van deze vrijwilligers had er tot nu toe nooit zoveel tot stand kunnen komen.